Dé trends van de lente/zomer 2020

Gepubliceerd op 24 maart 2020 om 13:27

 

Het zonnetje begint weer vaker te schijnen en de zomer komt eraan. Bij het steeds lekker wordende weer ontstaan de lentekriebels. Een nieuw seizoen betekend natuurlijk ook nieuwe trends. In deze blog lees jij alles over dé lente/zomer trends van 2020, zodat je weer helemaal op de hoogte bent!

 

Felle neon kleuren

De lente staat in het teken van kleur en dit seizoen vooral van neon kleuren! Ook de combinatie van verschillende kleuren kunnen niet gek genoeg. Denk hierbij aan een zwarte jeans met een neon roze top met een fel geel jack.

 

Leer

Misschien is het je al opgevallen, maar een leren look is het helemaal! En ook weer net zoals bij de neon kleuren, het combineren van leren items helemaal oké. Bijvoorbeeld een leren broek met een witte top en een leren overhemd. Stoere sneakers eronder en je outfit is helemaal compleet.

 

Trenchcoat

De trenchcoat is een item die eigenlijk elk jaar weer terugkomt. Zelf een beetje elk seizoen. Of het koud of warm is, de trenchcoat is een musthave. Dit item kon daarom ook niet ontbreken tussen de trends voor de lente en zomer van 2020.

 

 

 

Printjes

Ook deze trend zou je wel al opgevallen kunnen zijn. Deze trend begon in de winter al voornamelijk met schoenen. En dan heb ik het vooral over de enkellaarsjes met slangenprint. Deze lente en zomer wordt deze trend doorgezet, maar dan niet alleen in enkellaarsjes. Maar ook broeken, jassen, jurken, rokken, you name it! 

 

 

 

 

Klik hier voor onze andere blogs! XOXO


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.